Alles in 1 pakket combineren met mobiel loont

Alles in 1 pakket combineren met mobiel loont

Steeds meer Nederlanders combineren hun alles in 1 pakket (internet, tv en bellen) met een mobiele abonnement. Naar schatting is nu ongeveer 20% van alle abonnementen zo’n quadplay abonnement. Het grote voordeel? Je kunt een hoop geld besparen. Populaire providers zoals KPN, Telfort en VodafoneZiggo bieden namelijk interessante kortingen en extra’s als je jouw mobiele abonnement combineert met het standaard 3-in-1 pakket. Dit geldt ook voor de populaire glasvezel internet abonnementen.

Om hoeveel voordeel gaat het?

Providers willen natuurlijk dat jij zoveel mogelijk diensten bij hen afneemt. In ruil daarvoor krijg jij dan een korting. Daarnaast is het ook gewoon prettig om alle diensten bij een aanbieder onder te brengen. Je hebt maandelijks een factuur en een aanspreekpunt. Zo blijft het allemaal lekker overzichtelijk.

Wanneer je jouw mobiele abonnement toevoegt aan jouw reguliere alles-in-1 pakket, dan ontvang je interessante kortingen. Bijvoorbeeld €5,00 korting op je abonnement, dubbele data of gratis zenderpakketten. Hieronder vind je de voordelen van de 3 meest populaire quadplay-aanbieders: VodafoneZiggo, KPN en Telfort.

VodafoneZiggo

 • Standaard €5,00 korting op je Red abonnement.
 • Je hebt recht op dubbele data.
 • Je kunt kiezen uit extra tv-zenders (sports, movies of kids).
 • Daarnaast ontvang je kosteloos het “veilig online pakket”. Hiermee ben je extra beveiligd tegen cybercriminelen.

KPN Compleet

 • Iedere maand standaard €5,00 korting op je abonnement.
 • Zowel het aantal MB’s als het aantal SMS’jes worden verdubbeld.
 • Je krijgt gratis toegang tot betaalde kanalen als Fox Sports.
 • Je kunt MB’s delen met anderen (familieleden) die ook gebruik maken van KPN Compleet.
 • Daarnaast kun je gratis bellen met andere nummers die onder hetzelfde contract vallen.

Telfort CombiVoordeel

 • Standaard 5 euro korting op de maandelijkse factuur.
 • Ook Telfort verdubbeld je MB’s (bijv. van 1GB naar 2GB data).
 • Gratis eredivisie kijken via Fox Sports.

Gratis tot 200 uur TV-programma’s opnemen en terugkijken.

Is Nobelcom Phone Card Company betrouwbaar? Ontdek de feiten

Om de juiste telefoonkaart te vinden, moet u eerst het juiste bedrijf vinden. Er zijn er veel om uit te kiezen op internet en als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd, ben je ongetwijfeld een telefoonkaartbedrijf tegengekomen dat Nobelcom heet. We weten echter dat het feit dat we een naam vaak in een zoekresultaat op Google zien, niet betekent dat het bedrijf een goede reputatie heeft. Er zijn eigenschappen waaraan alle telefoonkaartmaatschappijen moeten voldoen om als betrouwbaar te worden beschouwd. Laten we een paar van deze criteria hieronder bekijken.

Wat is de geschiedenis van het bedrijf en hoe lang bestaan ​​ze al?

Een lange geschiedenis in de telefoonkaartindustrie is een goede indicatie dat u te maken heeft met een solide bedrijf. De industrie is fel en competitief en als er geen sterke klantenkring is, kan een bedrijf niet verder. Nobelcom zit al bijna een decennium in de branche. Zelfs voordat Nobelcom was begonnen, was het een uitloper van Nobeltel Ltd., een bekend telecommunicatiebedrijf. Ze zijn een wereldwijde onderneming gevestigd in Bermuda met kantoren in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Oost- en West-Europa.

Welk voordeel heeft de ene telefoonkaartmaatschappij ten opzichte van de andere?

Er moet nog iets anders zijn dan dat er geweldige telefoonkaarten worden aangeboden om een ​​bedrijf van een ander te onderscheiden. Kwaliteit zou ook een probleem moeten zijn. Wat heb je aan een kaart als je iemand aan de andere kant van de lijn niet kunt horen. Het belangrijkste voordeel van Nobelcom ten opzichte van hun concurrenten in de branche is het feit dat ze hun eigen telecommunicatiefaciliteiten bezitten. Dit betekent dat ze de kwaliteitscontrole over hun telefoonkaarten kunnen behouden en behouden. In tegenstelling tot andere kaartmaatschappijen die slechts tussenpersonen zijn en niet in staat zijn om te controleren op hoge normen.

Wat voor soort klantenservice biedt het bedrijf?

Klantenservice is een van de belangrijkste afdelingen en services in elk professioneel bedrijf. Nobelcom heeft het beste van beide. Ze zijn een van de weinige telefoonkaartbedrijven die 24×7 gratis klantenondersteuning bieden. Waarom is dit zo belangrijk? Stel dat u een telefoonkaart koopt bij een ander bedrijf met beperkte uren voor telefonische ondersteuning. U voert de meeste van uw telefoontjes tijdens de nachtelijke uren. Maar als u problemen ondervindt, kunt u iemand niet bereiken voor hulp omdat deze overdag gesloten is. Nobelcom heeft dit probleem niet en kan u op elk moment van de dag helpen.

Is het bedrijf erkend voor zijn producten en diensten buiten de telefoonkaartindustrie?

Omdat internettelefoonkaarten niet algemeen bekend zijn in de reguliere media, betekent het veel als je opmerkelijke vermeldingen krijgt. Er zijn twee grote tijdschriftpublicaties die Nobelcom erkennen vanwege hun zeer betrouwbare telefoonkaarten en klantenservice. Inc. 500 magazine erkent Nobelcom als een van de snelst groeiende bedrijven in 2004. Kiplingers magazine erkent Nobelcom in 2006 voor hun uitstekende producten en diensten.

Het voldoen aan deze drie criteria is essentieel om te bewijzen of een telefoonkaartbedrijf betrouwbaar is of niet. Het is gemakkelijk om telefoonkaarten te verkopen. Daar bestaat geen twijfel over. Maar het ondersteunen van producten en diensten met een lange geschiedenis in de branche is iets anders. Nobelcom overtreft elke test ruimschoots en de miljarden telefoonkaartminuten die ze hebben verkocht, zijn een echt bewijs van hun betrouwbaarheid.

Recyclingbedrijven voor mobiele telefoons, verdien online extra geld door uw oude mobiel te verkopen

In het Verenigd Koninkrijk wordt geschat dat meer dan 100 miljoen telefoons gewoon ongebruikt liggen en vuil en stof verzamelen dat in dozen, onder bedden of in laden en kasten wordt gegooid. Wat de meeste mensen niet beseffen, is dat elke oude telefoon, of hij nu werkt of beschadigd is, een waarde heeft, bijvoorbeeld als die 100 miljoen ongebruikte telefoons zouden worden verkocht, zou dat naar schatting in totaal £ 1,6 miljoen pond opleveren, wat genoeg is om achthonderd pinten te kopen. van bier.

Er zijn nu online gespecialiseerde recyclingbedrijven voor mobiele telefoons die uw oude telefoon voor een vaste prijs van u kopen, of deze nu werkt of niet. In het VK zijn er vijf grote recyclingbedrijven die elk tussen de £ 1 en £ 400 betalen voor uw oude handsets. Sommige van deze bedrijven zijn ook actief in andere landen in Europa. Dit is dus het perfecte moment om je kasten of kleerkasten te doorzoeken om al je oude telefoons uit te graven en naar deze bedrijven te sturen. Zelfs als je een van de zeer oude telefoons hebt, degenen die niet omkeren en een enorme antenne bovenop hebben die soms een ‘baksteen’ wordt genoemd, zelfs deze hebben een waarde.

Het recyclen van uw oude telefoons voor contant geld is heel eenvoudig en gemakkelijk te doen. Zoek gewoon zoveel mogelijk mobiele telefoons op en zoek een online recyclingbedrijf dat u snel kunt zoeken. Selecteer vervolgens uw telefoon op hun site en vul de vereiste informatie in en stuur uw telefoon naar het antwoordadres dat ook voor u is opgegeven. Zodra uw handset is ontvangen, wordt deze snel gecontroleerd en binnen 2 – 7 dagen wordt er een cheque naar u verzonden. Deze bedrijven werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, goede doelen en organisaties. Dus als je een bedrijf vertegenwoordigt en een enorme stapel oude telefoons hebt, controleer dan gewoon opnieuw hun waarde, voeg ze toe aan je winkelmandje en als je er meer dan 10 stuurt, wordt er een koerier gestuurd om ze op te halen en je je geld te geven.

Het is echt net zo eenvoudig als het klinkt om geld te verdienen met uw oude gsm, u zult niet alleen extra geld verdienen voor uzelf of uw bedrijf, maar tegelijkertijd zult u aan het recyclen zijn en uw steentje bijdragen om het milieu te helpen sparen door alle deze oude telefoons belanden op stortplaatsen waar ze ons grote schade kunnen berokkenen.