In het Verenigd Koninkrijk wordt geschat dat meer dan 100 miljoen telefoons gewoon ongebruikt liggen en vuil en stof verzamelen dat in dozen, onder bedden of in laden en kasten wordt gegooid. Wat de meeste mensen niet beseffen, is dat elke oude telefoon, of hij nu werkt of beschadigd is, een waarde heeft, bijvoorbeeld als die 100 miljoen ongebruikte telefoons zouden worden verkocht, zou dat naar schatting in totaal £ 1,6 miljoen pond opleveren, wat genoeg is om achthonderd pinten te kopen. van bier.

Er zijn nu online gespecialiseerde recyclingbedrijven voor mobiele telefoons die uw oude telefoon voor een vaste prijs van u kopen, of deze nu werkt of niet. In het VK zijn er vijf grote recyclingbedrijven die elk tussen de £ 1 en £ 400 betalen voor uw oude handsets. Sommige van deze bedrijven zijn ook actief in andere landen in Europa. Dit is dus het perfecte moment om je kasten of kleerkasten te doorzoeken om al je oude telefoons uit te graven en naar deze bedrijven te sturen. Zelfs als je een van de zeer oude telefoons hebt, degenen die niet omkeren en een enorme antenne bovenop hebben die soms een ‘baksteen’ wordt genoemd, zelfs deze hebben een waarde.

Het recyclen van uw oude telefoons voor contant geld is heel eenvoudig en gemakkelijk te doen. Zoek gewoon zoveel mogelijk mobiele telefoons op en zoek een online recyclingbedrijf dat u snel kunt zoeken. Selecteer vervolgens uw telefoon op hun site en vul de vereiste informatie in en stuur uw telefoon naar het antwoordadres dat ook voor u is opgegeven. Zodra uw handset is ontvangen, wordt deze snel gecontroleerd en binnen 2 – 7 dagen wordt er een cheque naar u verzonden. Deze bedrijven werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, goede doelen en organisaties. Dus als je een bedrijf vertegenwoordigt en een enorme stapel oude telefoons hebt, controleer dan gewoon opnieuw hun waarde, voeg ze toe aan je winkelmandje en als je er meer dan 10 stuurt, wordt er een koerier gestuurd om ze op te halen en je je geld te geven.

Het is echt net zo eenvoudig als het klinkt om geld te verdienen met uw oude gsm, u zult niet alleen extra geld verdienen voor uzelf of uw bedrijf, maar tegelijkertijd zult u aan het recyclen zijn en uw steentje bijdragen om het milieu te helpen sparen door alle deze oude telefoons belanden op stortplaatsen waar ze ons grote schade kunnen berokkenen.