Om de juiste telefoonkaart te vinden, moet u eerst het juiste bedrijf vinden. Er zijn er veel om uit te kiezen op internet en als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd, ben je ongetwijfeld een telefoonkaartbedrijf tegengekomen dat Nobelcom heet. We weten echter dat het feit dat we een naam vaak in een zoekresultaat op Google zien, niet betekent dat het bedrijf een goede reputatie heeft. Er zijn eigenschappen waaraan alle telefoonkaartmaatschappijen moeten voldoen om als betrouwbaar te worden beschouwd. Laten we een paar van deze criteria hieronder bekijken.

Wat is de geschiedenis van het bedrijf en hoe lang bestaan ​​ze al?

Een lange geschiedenis in de telefoonkaartindustrie is een goede indicatie dat u te maken heeft met een solide bedrijf. De industrie is fel en competitief en als er geen sterke klantenkring is, kan een bedrijf niet verder. Nobelcom zit al bijna een decennium in de branche. Zelfs voordat Nobelcom was begonnen, was het een uitloper van Nobeltel Ltd., een bekend telecommunicatiebedrijf. Ze zijn een wereldwijde onderneming gevestigd in Bermuda met kantoren in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Oost- en West-Europa.

Welk voordeel heeft de ene telefoonkaartmaatschappij ten opzichte van de andere?

Er moet nog iets anders zijn dan dat er geweldige telefoonkaarten worden aangeboden om een ​​bedrijf van een ander te onderscheiden. Kwaliteit zou ook een probleem moeten zijn. Wat heb je aan een kaart als je iemand aan de andere kant van de lijn niet kunt horen. Het belangrijkste voordeel van Nobelcom ten opzichte van hun concurrenten in de branche is het feit dat ze hun eigen telecommunicatiefaciliteiten bezitten. Dit betekent dat ze de kwaliteitscontrole over hun telefoonkaarten kunnen behouden en behouden. In tegenstelling tot andere kaartmaatschappijen die slechts tussenpersonen zijn en niet in staat zijn om te controleren op hoge normen.

Wat voor soort klantenservice biedt het bedrijf?

Klantenservice is een van de belangrijkste afdelingen en services in elk professioneel bedrijf. Nobelcom heeft het beste van beide. Ze zijn een van de weinige telefoonkaartbedrijven die 24×7 gratis klantenondersteuning bieden. Waarom is dit zo belangrijk? Stel dat u een telefoonkaart koopt bij een ander bedrijf met beperkte uren voor telefonische ondersteuning. U voert de meeste van uw telefoontjes tijdens de nachtelijke uren. Maar als u problemen ondervindt, kunt u iemand niet bereiken voor hulp omdat deze overdag gesloten is. Nobelcom heeft dit probleem niet en kan u op elk moment van de dag helpen.

Is het bedrijf erkend voor zijn producten en diensten buiten de telefoonkaartindustrie?

Omdat internettelefoonkaarten niet algemeen bekend zijn in de reguliere media, betekent het veel als je opmerkelijke vermeldingen krijgt. Er zijn twee grote tijdschriftpublicaties die Nobelcom erkennen vanwege hun zeer betrouwbare telefoonkaarten en klantenservice. Inc. 500 magazine erkent Nobelcom als een van de snelst groeiende bedrijven in 2004. Kiplingers magazine erkent Nobelcom in 2006 voor hun uitstekende producten en diensten.

Het voldoen aan deze drie criteria is essentieel om te bewijzen of een telefoonkaartbedrijf betrouwbaar is of niet. Het is gemakkelijk om telefoonkaarten te verkopen. Daar bestaat geen twijfel over. Maar het ondersteunen van producten en diensten met een lange geschiedenis in de branche is iets anders. Nobelcom overtreft elke test ruimschoots en de miljarden telefoonkaartminuten die ze hebben verkocht, zijn een echt bewijs van hun betrouwbaarheid.